Træ og busk

Om Træ & busk

- vi løser alle anlægsgartner-relaterede opgaver

Arbejdstilsynets grønne smiley

Træ & Busk

TRÆ & BUSK kan kaldes en all-round anlægsgartnervirksomhed eller en entreprenørvirksomhed, som udfører grøn pleje, belægningsprojekter, anlægsgartner- og gravearbejde og opfører hegn og andre trækonstruktioner. Vore håndværkere kommer således fra flere faggrupper, men vi har alle det til fælles, at vi arbejder ude året rundt i al slags vejr.

Vi har i 20 år udført et bredt spektrum af anlægs- og plejeopgaver for hundredvis af tilfredse private og erhvervskunder i Køge Bugt og Storkøbenhavn.

TRÆ & BUSK består af både grå og grønne anlægsgartnere, træplejere, gravefolk og træværksbyggere, så vi kan løse alle anlægsgartner-relaterede opgaver.

Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger til den individuelle kunde. Vi bygger ikke huse, men alt andet lige fra rydningen af sommerhus- og byggegrund til du ligger og slapper af i havestolen på den flotte nye terrasse omgivet af grønt græs, duftende blomsterbede og stilfulde hække eller raftehegn/plankeværker; dét klarer vi og mere til!

Faggrupper

  • Anlægsgartner, grøn: Anlæg og pleje af grønne anlæg og områder.
  • Anlægsgartner, grå: Anlæg af belægninger, støttemure mm.
  • Brolægger: Som den grå anlægsgartner, men med speciale i chaussésten+brosten og granit+sandsten mm.
  • Arborist: Træfældning og træbeskæring, inkl træklatring, topkapning og beskæring fra lift.
  • Tømrer: Hegnssætning og andre trækonstruktioner.
  • Maskinfører: Gravearbejde udføres af anlægsgartnerne og brolæggere.

Historie

Virksomheden blev i 1995 etableret af skov- & landskabsingeniør og forstkandidat Morten Ingemann, som er ejer og daglig leder af TRÆ & BUSK.  Virksomheden består af både grå og grønne anlægsgartnere, træplejere, gravefolk og træværksbyggere, så kan vi løse alle anlægsgartner-relaterede opgaver. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger til den individuelle kunde.

Motto

Stensikkert på den grønne gren, Det’ ik’ helt i hegnet! 🙂 Vi bygger ikke huse, men alt andet lige fra rydningen af sommerhus- og byggegrund til du ligger og slapper af i havestolen på den flotte nye terrasse omgivet af grønt græs, duftende blomsterbede og stilfulde hække eller raftehegn/plankeværker; dét klarer vi og mere til!

Vores kunder

TRÆ & BUSK har i 20 år udført et bredt spektrum af anlægs- og plejeopgaver for hundredvis af tilfredse kunder. De fleste kunder er private grundejere, men vi har også en mange erhvervskunder, som vi udfører anlæg og pleje for eller er underentreprenører til i forbindelse med store projekter. Hertil løses endvidere opgaver for kommuner og stat.

Vores kundekreds er geografisk placeret i området Storkøbenhavn, Køge Bugt og Roskilde. Uden for dette område tages kun større projekter ind, fx anlægsprojekter og skovning. Vi anser os selv for et lokalt firma. Vi værner om den enkelte kunde og håber på et livslangt samarbejde. Vi sætter pris på at vores kunders tilfredshed med os er den bedste reklame. Vi fokuserer på, at vores gode navn og rygte er et image, som vore ansatte forstår og påskønner. Vi ser altid frem til nye kunder og nye udfordringer.

Brug for hjælp?
Skriv eller ring til os

Luk menu