Træ og busk

Grøn pleje

- vi løser alle anlægsgartner-relaterede opgaver

Arbejdstilsynets grønne smiley

Grøn pleje

Der er mange typer grøn pleje – og her er det TRÆ & BUSK’s gartnere og arborister, som arbejder både til lands, til vands og i luften. Aboristerne står for træpleje og –fældning samt etablering og vedligeholdelse af naturtyper, skov og læhegn m.v. Arboristerne er traditionelle skovarbejdere og certificerede træklatrere, som – når træklatring er en fordel i forhold til lift – klatrer rundt i trækronerne og foretager trækirurgiske kronereduceringer.

TRÆ & BUSK kan fjerne eller kronebeskære selv de største, vanskeligste og farligste træer, og vi er naturligvis både godkendt og forsikrede til at varetage dette unikke arbejde. Arboristerne fælder naturligvis også træer, både enkelttræer og hele skovlitraer.

Desuden tilbydes brændeopskæring og flishugning af grene/stammer samt stubfræsning af træerne stubbe og overfladerødder. Gartnernes arbejdsområder omfatter pleje af roser, buske, træer, bede, plæner, haver, havedamme, parker og andre grønne anlæg og områder. Gartneren kender til alverdens haveplanter liger fra krydderurter, stauder og løg til surbundsplanter, frugttræer og hækplanter.

Fast vedligeholdelse med 10% fast kunderabat TRÆ & BUSK har mange kunder på faste plejekontrakter. Der kan tegnes kontrakt for hvilken som helst type grøn pleje og haveservice.

Tøv ikke med at bede om en pris på fast plæneslåning, hækklipning, renholdelse m.v. Tilbud er naturligvis gratis – og vi vil højst sandsynligt tilbyde en gratis plæneklipning 1. gang for at estimere vore tidsforbrug pr klipning.

Plejeopgaverne spænder over:

  • Beskæring af roser og blomstrende buske mm.
  • Beskæring af bærbuske og frugttræer mm.
  • Hækklipning og formbeskæring af buske og mindre træer.
  • Græspleje: Græsslåning, kalkning, gødskning, mosbekæmpelse, luftning, vertikalskæring, eftersåning, kantklipning, mm.
  • Åmand: grødeskæring og høstning af tagrør i og langs søer og åer mm.
  • Ukrudtsbekæmpelse: Lugning, sprøjtning, ukrudtsbrænding, udlægning af dækbark m.v.
  • Haveservice og havearbejde af enhver slags, fx støtte/opbinding af buske/træer, opsamling af blade/kviste mm i haven/parken, rive stier, affaldstømning af skraldespande og –containere.
null

Bede

Bede i alle mulige udformninger, hvor kun fantasien sætter grænser, vi råder og vejleder gerne i valget at forskellige plantetyper m.m.

null

Beplantninger

De fleste kunder ønsker at deres haver, gårdmiljøer og andre anlæg skal være nemme at holde men smukke at se på.

null

Græsslåning

Har du ikke tiden eller kræfterne til at slå din græsplæne, så kontakt os og vi finder en løsning på problemet.

null

Vedligeholdelse

Havevedligeholdelse kan være mange ting lige fra gødskning til klipning af kanter, mosbekæmpelse, ukrudtsbrænding, lugning, beskæring m.m.

Brug for hjælp?
Skriv eller ring til os

Luk menu